Modern distributiecentrum LSE in logistieke hotspot Venlo biedt uitkomst voor het uitbesteden van logistiek voor E-commerce, productie- en handelsbedrijven

 

De (online) business van je organisatie blijft groeien, ook internationaal. Voldoet jouw logistieke partner nog wel aan alle hedendaagse service-eisen? Is je voorraad real-time online zichtbaar? Hoe verleen je dezelfde flexibele service in binnen- en buitenland en zorg je dat je altijd Next Day delivery kan aanbieden? LSE biedt uitkomst.

LSE (Logistics, Storage, E-fulfilment) is een logistieke dienstverlener gevestigd in Venlo. LSE onderscheidt zich door een zeer flexibele, persoonlijke en deskundige werkwijze en service. Partnership staat bij LSE centraal. Door de continue groei van LSE en haar klanten betrekt LSE medio 2021 een nieuw distributiecentrum gelegen op het Greenport Venlo bedrijventerrein.

Het moderne en duurzame distributiecentrum van 14.000 m2 heeft een opslagcapaciteit van 21.000 palletlocaties en duizenden pick-locaties. Het gasloze distributiecentrum wordt voorzien van stroom en warmte door middel van een dak vol zonnepanelen, waarbij de overcapaciteit wordt teruggebracht in het net.

Orders en voorraad worden gepland en beheerd in het Warehouse Managent Systeem. Dit systeem waarin klant specifieke afspraken kunnen worden vastgelegd is zeer flexibel en is eenvoudig te koppelen met andere systemen als webshop platformen en ERP-systemen. Voorraad, order statussen en verzendinformatie worden real-time uitgewisseld.

Venlo is een van de meest aantrekkelijke regio’s om (pan-Europese) logistieke activiteiten te beleggen. De provincie Limburg ligt strategisch gezien uitstekend ten opzichte van het Europese achterland en dicht bij Duitsland en België als doorvoerlanden naar vele Europese landen.

LSE biedt wereldwijde pallet- en pakketverzending aan via diverse vervoerders. In overleg met klanten legt LSE een vervoerdersmatrix vast. Next Day delivery naar Duitsland, een vijfvoudige afzetmarkt ten opzichte van Nederland, is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf € 4,15 per pakket.

Value Added Services (VAS) behoort ook tot de dienstverlening van LSE. Ompakken, samenstellen, assembleren, etiketteren en meer is voor LSE een dagelijkse kwaliteit gedreven service.

LSE staat voor flexibele en betrouwbare service en kan door lage overheadkosten een scherp voorstel op maat maken. Laat je logistiek volledig ontzorgen zodat je zelf tijd hebt om te focussen op je corebusiness en de groei van je organisatie.

Bekijk onze website voor meer informatie of bel voor een afspraak.

www.lsevenlo.com